Review: Ik leer Engels & Ik leer Spaans | Deltas

Ik leer Engels | Uitgeverij Deltas

Het leren van vreemde talen is ontzettend belangrijk. Met name Engels is een belangrijke taal die ik zelf niet goed genoeg beheers om mij in deze taal goed uit te kunnen drukken. Ik vond het op de middelbare school een moeilijke taal en haalde dan ook alleen maar onvoldoendes. Vandaag de dag krijgen kinderen al vanaf groep 1 het vak Engels. Had ik dat ook maar gehad, dan sprak ik de taal misschien nu wel wat beter. Van uitgeverij Deltas kreeg ik een doos ‘Ik leer Engels‘ met 90 kaarten om gemakkelijk Engelse grammatica, vervoegingen en woordenschat te leren.

Ik leer Engels

90 kaarten om gemakkelijk Engelse grammatica, vervoegingen en woordenschat te leren. Gebruik deze vrolijke en ludieke doos met kaarten om op een toegankelijke manier de basis van het Engels te leren of op te frissen. Dankzij de overzichtelijke schema’s met kleuren en tekeningen begrijp en onthoud je zonder moeite de essentie. Geschikt voor jong en oud.

Ik leer Spaans

90 kaarten om gemakkelijk Spaanse grammatica, vervoegingen en woordenschat te leren. Gebruik deze ludieke doos met kaarten om op een toegankelijke manier de basis van het Spaans te leren of op te frissen. Dankzij de overzichtelijke schema’s met kleuren en tekeningen begrijp en onthoud je zonder moeite de essentie. Geschikt voor jong en oud.

Kenmerken

  • Grammaticaregels eenvoudig en visueel uitgelegd
  • De belangrijkste vervoegingen
  • Meer dan 400 woorden in verschillende thema’s
  • Je uitdrukken in het dagelijks leven
Ik leer Engels, voorbeeld van een kaart

Lees ook: Recensie: De avonturen van Robbie Robot | Deltas

Mijn mening

De 90 kaarten zijn onderverdeeld in 4 thema’s; grammatica, vervoegen, dagelijks leven en woordenschat. Dankzij deze kaarten met mindmaps kun je op een toegankelijke manier de basis van het Engels leren. Of opfrissen. De kleuren en tekeningen zorgen ervoor dat je het allemaal makkelijker begrijpt en onthoudt. Een mindmap is een geweldig hulpmiddel dat het leren vergemakkelijkt. Een mindmap stimuleert beide hersenhelften en helpt je zo om concepten met elkaar te verbinden waardoor je eenvoudig informatie opneemt en alles begrijpt. Misschien moet ik ook deze kaarten maar eens goed doornemen om de Engelse taal beter te begrijpen, en ook te onthouden. Wie weet leer ik dan toch nog Engels spreken.

In bijgevoegde handleiding vind je extra informatie. Je krijgt 8 tips met activiteiten die je met je kinderen kunt doen zodat zij de Engelse taal sneller en makkelijker leren. Daarnaast staat er meer informatie beschreven over mindmaps. Ook staat er een uitleg over deze doos beschreven; hoe gebruik je deze doos en wanneer kun je de doos gebruiken. Een handig extra hulpmiddel dus.

De kaarten zijn stevig en zullen niet zomaar stuk gaan. Het ziet er kleurrijk en toegankelijk uit waardoor het zeker van toegevoegde waarde kan zijn bij het leren van de Engelse taal. Niet alleen Engels trouwens; er is ook een kaartendoos verkrijgbaar om makkelijker de Spaanse taal te leren. Ideaal voor kinderen die wel wat extra uitdaging kunnen gebruiken.

Ik leer Engels en Ik leer Spaans

Productinformatie

Titel: Ik leer Engels
Auteur: Stephanie Eleaume-lachaud
Uitgeverij: Deltas
ISBN: 978-90-44760-08-8
Verschijningsdatum: januari 2022

Titel: Ik leer Spaans
Auteur: Stephanie Eleaume-lachaud
Uitgeverij: Deltas
ISBN: 978-90-44760-09-5
Verschijningsdatum: januari 2022

Lees ook: Review: Verbazingwekkende optische illusies | Deltas
Lees ook: Uitje met kinderen: Kinderboekenmuseum te Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *