Uitje met kinderen: Disney on Ice 2019

Disney on Ice magisch ijsfestival in de Jaarbeurs in Utrecht

Vorig jaar mocht ik voor mijn blog naar Disney on Ice. Wat hebben we toen genoten! De blog die toen online kwam, is nog steeds een goed gelezen blog, vooral de laatste 3 maanden is het een veel gevonden artikel. Natuurlijk hoopte ik dat wij dit jaar weer zouden mogen, maar helaas is mijn blog niet uitgekozen. Gelukkig kwamen er in bloggersland veel winacties voorbij waar ik natuurlijk enthousiast aan deelnam. Toen ik bij Thuisleven mijn naam als winnaar zag staan, heb ik echt tien keer moeten kijken of het nu echt mijn naam was, alvorens ik een gat in de lucht sprong. Gisteren was het dan zover, wij gingen naar Disney on Ice 2019. Natuurlijk hoor ik nu geen blog erover te schrijven, maar hup, koppigheid aan de kant, en toch deze #nospon blog. Gewoon omdat het zo’n fantastisch uitje is!

Disney on Ice 2019

Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival.

Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Ga op reis door een schitterend landschap met de koninklijke zusjes Anna en Elsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney’s Frozen en beleef een spannend verhaal vol moed, magie en onvergetelijke figuren. Duik “Diep in de Zee” voor een fantastisch optreden van Sebastiaan die samen met Ariël de boel op stelten zet in Disney’s De Kleine Zeemeermin. Raak verstrikt in een koor van boeven wanneer ze bezoek krijgen van de pittige Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider uit Disney’s Rapunzel. Laat je meevoeren door Disney’s Belle en het Beest als het Beest en zijn betoverde personeel een spectaculaire show opvoeren voor Belle.

Geniet met de hele familie van een magische mix van koninklijke supersterren in een winters wonderland!

Mijn mening

Vorig jaar, maar ook het jaar daarvoor, zijn we naar de show in Ahoy geweest. Dit jaar gingen we naar de show in de Jaarbeurs in Utrecht. Het was even dubben hoe wij daar naartoe gingen. Auto, trein vanaf Woerden, parkeren bij de Jaarbeurs, … Uiteindelijk besloten we om de auto op Westraven te zetten en verder te gaan met de tram. Een parkeerkaartje kost € 5,00 en dan mag je gratis met de tram. In zo’n 10 minuutjes sta je dan bij de Jaarbeurs.

We waren al ruim van tevoren binnen. Zoals ook vorig jaar het geval, hadden we een plek midden in een rij en daar past Arjan met zijn lange benen gewoon niet tussen. En op zo’n moment heeft zijn lange benen nog zo z’n voordelen. We gingen direct naar de crew en ons werd meteen een andere plek gewezen. We kregen een plek op de ‘luxe’ stoelen direct vooraan bij de ijsbaan, op de derde rij. Wat konden we het fantastisch van dichtbij zien! Wat dat betreft is de crew echt behulpzaam en niet moeilijk!

Fantastische show

Ook de show was geweldig. Het begon al adembenemend met De kleine Zeemeermin. Wat een prachtig decor! En wat een prachtige ijsdansen. Ik had het idee dat de ijsdansen nog spectaculairder waren dan vorig jaar.

Ook Elsa en Anna schaatsten weer voorbij. Frozen is al voor het derde jaar achtereen onderdeel van de show. Deels komt het wel overeen, maar het is toch ook weer anders en ook weer gewoon prachtig! En ditmaal was Sven er wel bij 😊

Er kwamen heel wat Disney-figuren voorbij, dat maakte de show ook erg vlot en afwisselend! Er zat letterlijk en figuurlijk veel vaart in.

Beide kinderen hebben ademloos zitten kijken naar Disney on Ice 2019 en ze vonden het werkelijk fantastisch! Ze hebben ervan genoten en wijzelf ook. Daarbij is het niet alleen een leuk uitje voor kinderen, voor volwassenen is het net zo prachtig.

Foto’s maken lukte helaas niet zo goed met mijn telefoon. Deze foto’s zijn nog het best gelukt.

Lees ook: Uitje met kinderen: Het Spellenspektakel
Lees ook: Dagje uit met kinderen: Irrland | Kevelaer in Duitsland

Vaiana
Sven op Disney on Ice
Disney on Ice
Olaf op Disney on Ice 2019
Elsa uit Frozen
Disney on Ice 2019 Vaiana

#nospon

Share this:
ComputerComputer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: